Γίνε μέρος της λύσης

Είναι πάντα δύσκολο να ξεκινήσεi ένα νέο ταξίδι στη ζωή και όλοι αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Μία δωρεά θα βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους και θα σώσει περισσότερες ζωές, θα εξασφαλίσει ελπίδα και επούλωση για τους ασθένεις μας και τις οικογενειές τους. Το να δίνεις είναι κάτι περισσότερο από να δωρίσεις. Ανεξάρτητα από το πόσο μικρό ή μεγάλο, κάθε συνεισφορά μετράει. Σας ευχαριστούμε για την παροχή ελπίδας στους άνδρες, τις γυναίκες και τις οικογένειές τούς, ετσι θα μπορούν να γευτούν την χαρά και την αφθονία της ζωής πέρα απο τον εθισμό!
Αν επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά το έργο και τις καμπάνιες του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ατόμων "Αυτογνωσία", μπορείτε να το κάνετε με τρεις τρόπους:
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

    Αριθμός Λογαριασμού: 6864-127815-140

  • Δωρεά αντικειμένων

    Η παραλαβή των υλικών δωρεών γίνεται από εμάς αυτοπροσώπως ή από συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να κανονίσουμε ένα ραντεβού για την παραλαβή.

  • Ενίσχυση καμπάνιας "Tell Us Your Story"

    Μπορείτε να ενισχύσετε την καμπάνια μέσω της αγοράς ενός από τα μπλουζάκια “Tell Us Your Story”. Για να παραγγείλετε μπλουζάκια παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected], στο Facebook Page μας ή στα τηλέφωνα (+30) 23920 23749, (+30) 6932437237 και (+30) 6937480916. Η αποστολή τους θα γίνει στο χώρο σας μέσω εταιρείας courier.

Φόρμα Επικοινωνίας