Έναρξη 90 ημερών ταχύρυθμων εξατομικευμένων προγραμμάτων

Όταν ένας αγαπημένος άνθρωπος πεθαίνει σιγά-σιγά ως αποτέλεσμα της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ, η κατάσταση είναι πραγματικά απελπιστική. Τίποτα δεν είναι πιο τρομακτικό από το να βλέπεις το  παιδί σου ή έναν αγαπημένο σου να χάνεται λόγω εθισμού.

Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο μπορεί να φανεί ή πόσο απελπιστικά βιώνεις το πρόβλημα υπάρχει λύση.

Ο εθισμός είναι μια μακροχρόνια κατάσταση που δεν μπορεί να ξεπεραστεί απλά με διακοπή της χρήσης ναρκωτικών ή αλκοόλ. Ο εθισμός μπορεί θεραπευτεί μέσω επαγγελματικής φροντίδας και θεραπείας.

Το Εθνικό Ινστιτούτο κατάχρησης ναρκωτικών (NIDA) συνιστά το άτομο να συμμετέχει σε πρόγραμμα θεραπείας εξάρτησης για τουλάχιστον 90 ημέρες για βέλτιστα θετικά αποτελέσματα.

Όταν ένα άτομο παλεύει με εθισμό, επηρεάζεται ολόκληρη η ζωή του. Υπάρχουν πολυάριθμες συναισθηματικές, συμπεριφορικές και κοινωνικές επιπλοκές γύρω από τον εθισμό και ένα πρόγραμμα 90 ημερών ανάρρωσης μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Το προγράμματα 90 ημερών ανάρρωσης από τις εξαρτήσεις ουσιών και τυχερών παιχνιδιών παρέχουν υποστήριξη, ενθάρρυνση, δεξιότητες και εργαλεία για την ενίσχυση της συνολικής ποιότητας ζωής ενός εξαρτημένου ατόμου.

Βασική προϋπόθεση επιτευχθείς  του στόχου του προγράμματος των 90 ημερών είναι  οι οικογενειακές συνεδρίες όπου μπορούν να επισημάνουν τις δυσλειτουργίες στις οικογενειάκες σχέσεις. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της συνολικής οικογενειακής δυναμικής. Οι οικογένειες μπορούν να είναι μια σημαντική πτυχή της ανάκαμψης.

Το να είσαι εξαρτημένος  από κάποιο ναρκωτικό ή αλκοόλ ή τυχερά παιχνίδια  είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς. Ο εθισμός μπορεί να προκαλέσει πολλές συνέπειες όπως το να χάσει κανείς  τη δουλειά του, να διαλύσει την οικογένειά του, να αντιμετωπίσει ακραίες οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα ψυχικής / σωματικής υγείας. Δυστυχώς, χιλιάδες εξαρτημένα άτομα  ετησίως χάνουν τη ζωή τους λόγω υπερβολική δόση ναρκωτικών ή κατάχρησης ουσιών προτού αποφασίσουν να αναζητήσουν θεραπεία. Ο εθισμός είναι μια κατάσταση που δεν πρέπει να λαμβάνεται ελαφρώς, χρειάζεται να ζητήσεις βοήθεια το συντομότερο δυνατόν. Το να είσαι νηφάλιος και να ζεις μια ζωή χωρίς ναρκωτικά είναι εφικτή μόνο αν είσαι πρόθυμος να κάνεις την τηλεφωνική κλήση για βοήθεια . Ζητήστε βοήθεια για τον αγαπημένο σας ή τον εαυτό σας πριν να είναι πολύ αργά.

Σήμερα είναι η καλύτερη ημέρα για να καλέσετε το θεραπευτικό κέντρο εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ  για να αντιμετωπίσετε τον δικό σας εθισμού σας ή τον εθισμό ενός αγαπημένου προσώπου. Μη χάσετε την αποφασιστικότητά σας. Μην σκέφτεσαι  ότι μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα μόνοι σας. Η ομαδα της ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μπορούν νας στηρίξουν και να σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα της ανάρρωσης. Αν αγαπάτε των εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω η στιγμή είναι τώρα . Ζήτα τώρα βοήθεια: 2392023749  για να λάβετε βοήθεια με τον εθισμό σας πριν είναι πολύ αργά.