ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΚΡΥΦΑ: ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΌΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ

Το μυστικό του ποτού σας απέχει πολύ από το να είναι «ασφαλές» όταν παλεύετε να το ρυθμισέτε μόνοι σας. Μπορεί να νιώθετε ντροπιαστικό να μοιραστείτε τα ζητήματά σας σχετικά με το αλκοόλ με οποιονδήποτε. Είναι απολύτως κατανοητό, ειδικά όταν μπορεί να φαίνεται ότι τα πάτε μια χαρά από την οπτική γωνία ενός ξένου. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να μάθουν οι άλλοι είναι ότι στην πραγματικότητα χρειάζεστε το αλκοόλ ή άλλες ουσίες για να διαχειριστείτε τα προβλήματα σας και τις σκέψεις σας.

Το να κρύβεις τη συνήθεια σου δεν την εξαφανίζει. Προσθέτει ένα στρώμα περιττής ταπείνωσης σε μια μάχη που είναι αρκετά σκληρή. Χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα για να καθαρίσετε και να πάρετε τον έλεγχο.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΑΣ

Η μυστικότητα σου αφαιρεί τη δύναμή σου. Όταν μόνο εσείς γνωρίζετε το βάθος και τον βαθμό στον οποίο πίνετε, το πρόβλημα είναι πιθανό να εξελιχθεί. Η ντροπή σας απομονώνει και κάνει πιο έντονη την χρήση. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καθοδική πορεία και σε περισσότερη κατανάλωση αλκοόλ.

Χρειάζεσαι βοήθεια. Πείτε το δυνατά, αρχικά, στον εαυτό σας. Παραδεχτείτε ότι δεν έχετε πλέον τον έλεγχο. Το αλκοόλ ή άλλες ουσίες έχουν τον έλεγχο. Αυτό που ίσως νόμιζες ότι θα ήταν ευχαρίστηση έχει μετατραπεί σε πόνο… πόνο τον οποίο προστατεύεις εσωτερικεύοντας και εκλογικεύοντας. Απελευθερωθείτε από αυτή την ευθύνη. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο αποδεχόμενος την πραγματικότητά σας. Δεν πρόκειται για φταίξιμο. Είναι η αρχή μιας νέας αρχής .

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Δεν χρειάζεται να ουρλιάζετε από το μπαλκόνι σας για προσοχή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα άτομο εμπιστοσύνης στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε, κάποιον που δεν θα σας κρίνει και δεν θα το σκάσει μακριά από φόβο. Η απλή πράξη της παραδοχής θα αφαιρέσει ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους σας. Το μυστικό δεν είναι πλέον δικό σου να το αντέχεις μόνος σου. Έχετε κάποιον να σας κρατήσει το χέρι και έτσι επιτέλους θα φωτιστούν τα κομμάτια της ζωής σας κρατάτε επώδυνα κρυφά για τόσο καιρό. Κανείς δεν είναι τέλειος.

Αυτό το άτομο μπορεί να μην ξέρει τι να πει ή να κάνει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν. Βασιστείτε στην ειλικρίνεια και την προθυμία τους να περπατήσουν στο πλευρό σας καθώς κάνετε αλλαγές, αναζητήστε βοήθεια σε εξειδικευμένο πλαίσιο απεξάρτησης και θεραπείας εθισμών και εξελιχτείτε προς μια θετική κατεύθυνση, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο χρειάζεται.

 Ο έμπιστός σας είναι το ηχείο και το ασφαλές καταφύγιό σας. Με την προστασία και τη συνεργασία τους, μπορείτε να φτάσετε στην επόμενη φάση αυτού του αγώνα.

ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ

Μόλις δείτε πώς η κοινοποίηση του μυστικού σας μπορεί να αρχίσει να αποκαλύπτει ακτίνες ελπίδας, θυμηθείτε να παραμείνετε ανοιχτοί. Το ταξίδι σας θα έχει τα πάνω και τα κάτω του. Μην αφήσετε τις κακές μέρες να σας επαναφέρουν σε εκείνο το μέρος της απομόνωσης.

Κρατήστε αυτό το ξεχωριστό άτομο που ξέρει για τον αγώνα σας. Θα είναι πηγή δύναμης και πυλώνας λογοδοσίας. Η μυστική χρήση αλκοόλ ή άλλων ουσιών σας οδήγησε σε έναν σκοτεινό και επικίνδυνο δρόμο. Αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός θα λάμψει ένα φως καθοδήγησης προς την αποκατάσταση και μια ανανεωμένη αίσθηση του εαυτού. 

Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Τα μυστικά μπορούν να μας αρρωστήσουν. Πιστέψτε στην στήριξη των άλλων αλλά το πιο σημαντικό, πιστέψτε στον εαυτό σας. Δεν είσαι βάρος. Κάποιος πιστεύει σε εσένα.

Δεν χρειάζεται να καθυστερείς και να περιμένεις να πάει κάτι στραβά στην ζωή σου. Κάνε τώρα την αρχή μέσω του Απεξάρτηση online.

Η διαδικτυακή στήριξη και υποστήριξη εθισμένων ατόμων είναι μια ομάδα διεπιστημονική όπου αποτελείται από έμπειρους επαγγελματιές στον τομέας των εξαρτήσεων και ψυχολόγους.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Η έρευνα έχει αποδείξει ότι η διαδικτυακή θεραπεία μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική με τη συμβατική θεραπεία πρόσωπο με πρόσωπο.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στη διαδικτυακή θεραπεία με τους ειδικούς μας Θεραπευτές Εξάρτησης και ψυχολόγους μέσα από την άνεση του σπιτιού σας ή κάπου αλλού που είναι πιο βολικό για εσάς.
  • Λάβετε ευέλικτα την στήριξη από ειδικούς χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν η κινητικότητά σας, τα προβλήματα ψυχικής υγείας ή η περιοχή στην οποία ζείτε σας δυσκολεύουν να φύγετε από το σπίτι σας.
  • Εξειδικευτείτε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία με έναν από τους Θεραπευτές Εξαρτήσεων μας
  • Διατίθενται ημερήσιες, βραδινές και σαββατοκύριακες συνεδρίες. Μπορείτε να κανονίσετε μια ώρα που σας ταιριάζει.

ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ

Καλέστε μας στο 2317002244 ή Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας πατώντας εδώ και θα σας καλέσουμε τη στιγμή που σας βολεύει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *