5 Λόγοι για να αναζητήσετε βοήθεια σε κέντρο Απεξάρτησης

5 λόγοι για να αναζητήσετε βοήθεια σε κέντρο Απεξάρτησης

Πρώτος λόγος: Δεν μπορείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, το ξέρεις κάλα όσο και αν δηλώνεις το αντιθετο στους ανθρώπους που σε αγαπάνε.
Τις περισσότερες φορές η δύναμη της θέλησης δεν αρκεί για να ξεφύγει από τον εθισμό.
Αυτό που οι περισσότεροι μπορεί να μην συνειδητοποιούν είναι ότι όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τα ναρκωτικά, τόσο περισσότερο αλλάζει ο εγκέφαλός σας.
Αυτές οι χημικές αλλαγές στον εγκέφαλό σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε ισχυρή επιθυμία για ναρκωτικά. Έτσι, δεν μπορείτε απλά να πείτε Δεν πρόκειται να ξανακάνω χρήση πια…Τέλος
Ακόμα κι αν έχετε έντονη επιθυμία να κόψετε τη συνήθεια αυτή που έχει ακυβέρνητη την ζωή σας , ο εγκέφαλός σας θα σας αγωνιστεί για το αντίθετο γιατί τώρα βασίζεται στα ναρκωτικά για να λειτουργήσει.
Ένας άλλος μεγάλος λόγος που δεν μπορείτε να σταματήσετε είναι ο πόνος και ο φόβος της στέρησης, πως θα είναι χωρίς αυτή την συνήθεια.

Δεύτερος λόγος: Μπορείς να αντιμετωπίσεις τον Εθισμό σου

Ο εθισμός είναι μια ασθένεια του εγκεφάλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα γι ‘αυτό. Όπως και κάθε άλλη ασθένεια, υπάρχουν παρεμβάσεις που βοηθούν στη θεραπεία του εθισμού. Πηγαίνοντας για απεξάρτηση για ουσίες και αλκοόλ είναι ο τρόπος θεραπείας της νόσου του εθισμού. Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ειδικεύεται στη θεραπεία χημικής εξάρτησης. Σας βοηθάμε να μάθετε πώς να θέσετε αυτή τη νόσο σε ύφεση. Υπάρχουν τρόποι για την καταπολέμηση της νόσου και να σας βοηθήσουμε να ζήσετε μια υγιή ζωή στην αποκατάσταση. Μπορούμε να σας δείξουμε πώς.

Τρίτος λόγος: Το απεξάρτηση λειτουργεί, ανεξάρτητα από το επίπεδο του εθισμού σας.

Πολλοί άνθρωποι δεν αναζητούν απεξάρτηση μέχρι να συμβεί κάτι καταστροφικό στην ζωή τους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την απεξάρτηση σε οποιοδήποτε σημείο του εθισμού σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε κάτι τρομερό για να αποφασίσετε κόψετε αυτή την καταστροφική συνήθεια.
Το γεγονός είναι ότι όσο περισσότερο κατάχρηση ναρκωτικών κάνετε , τόσο ισχυρότερος είναι ο εθισμός και τόσο πιο δύσκολο θα είναι για σας είναι κάτι που αντιμετωπίζεται άμεσα και με επιτυχία σε εξειδικευμένες δομές θεραπείας εθισμών.

Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και ο καθένας μας θα αναζήτηση θεραπεία σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, αλλά όσο περισσότερο περιμένεις, τόσο πιο δύσκολο θα είναι.

Τέταρτος λόγος : Η απεξάρτηση λειτουργεί, ανεξάρτητα από το κίνητρό σας.

Το να έχεις την θέληση από μόνος σου για απεξάρτηση είναι υπέροχο , αλλά υπάρχουν στιγμές που οι κάποιοι εξαρτημένοι πάνε χωρίς να είναι η επιλογή τους, μερικές φορές παραγγελθέν από το δικαστήριο ή η οικογένειά και οι φίλοι σας παρεμβαίνουν ή η δουλειά σας μπορεί να σας αναγκάσει να πάτε.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η απεξάρτηση δεν θα λειτουργήσει για σας.
Αν είστε αναγκασμένοι να πάτε για απεξάρτηση ουσιών, στην πορεία της θεραπείας σας θα αρχίσετε να βλέπετε πιο ξεκάθαρα όσο οι ουσίες απομακρύνονται από το σώμα σας.
Ακόμα κι αν είστε αρνητικοί , τα πράγματα που μαθαίνεται σε μια διαδικασία απεξάρτησης μπορεί να αρχίσουν να σπάσουν τους τοίχους που φτιάξατε γύρω από τον εαυτό σας.

Πέμπτος λόγος: Η απεξάρτηση λειτουργεί αν σταματήσετε να ρωτάτε «τι γίνεται αν;»

Η ανάρρωση είναι μία καθημερινή εργασία και χρειάζεται “Δουλειά”
Επομένως, ακόμα και αν μετά την θεραπεία που κάνετε επέλθει “Υποτροπή” αυτό δεν σημαίνει ότι η θεραπεία απέτυχε ή ότι είστε αποτυχημένοι.
Όταν εμφανιστεί υποτροπή, μπορεί να σημαίνει ότι έχετε ξεφύγει από την πορεία σας και ότι αφήσατε κάποια κενά στην θεραπεία σας.

Η επιστροφή στην θεραπευτική διαδικασία θα σας βοηθήσει να επιστρέψετε στην πορεία , δουλέψετε επικεντρωμένα στα κενά που αφήσατε και να βγείτε πιο δυνατοί.

Ο εθισμός είναι μια πολύπλοκη ασθένεια και η νηφαλιότητα είναι σκληρή δουλειά.

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το εμπόδιο του εθισμού. Με τη βοήθεια ενημερωμένου και έμπειρου προσωπικού, θα μάθετε και θα εφαρμόσετε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε μια ζωή χωρίς ναρκωτικά.

Χρειάζεται μια κλήση για να ξεκινήσει ο δρόμος προς την ανάκαμψη.
Καλέστε μας τώρα 2392023749/6932437237
www.aytognosia.com